Om sportjournalist.se

Jag som driver sportjournalist.se heter Lars Eriksson, en mas i medelåldern och tidigare journalist på Nya Ludvika Tidning och Dala-Demokraten.

Efter 14 år i mediabranschen och ett antal olika befattningar (sportjournalist, allmänreporter, lokalredaktör, redigerare, nattchef och webbansvarig för dalademokraten.se) ville jag för några år sedan göra något annat. Jag kände mig mätt en på en tuff bransch där hårt jobb tyvärr inte alltid lönade sig och den ekonomiska pressen var och är hård.

Jag bytte sida, från granskare till den som blir granskad. Septe,ber 2009-september 2017 var jag (bland annat) webbansvarig på Region Dalarna.

I oktober 2017 började ett nytt kapitel i livet. Jag satte mig på skolbänken igen och började utbilda mig till lokförare

Men jag kände också att jag hade svårt att släppa skrivandet helt. När jag bytte arbete registrerade jag också en enskild firma och började åta mig olika skriv- och fotojobb inom sportjournalistik och -kommunikation, som en bisyssla. Framförallt inom motorsport men även andra idrotter, främst ishockey.

Mina nuvarande fasta uppdragsgivare är STCC AB samt STCC-teamet Brovallen Design.

Min plan för sportjournalist.se är att publicera material som jag producerar åt mina uppdragsgivare, andra pressmeddelanden som jag tycker är intressanta samt en del sajtunikt material.

Vill du ha kontakt med mig?
Testa på mejl: lie(snabela)sportjournalist.se eller telefon: 070-991 92 35

bylinebild nürburgring

 

 

Bilden är tagen på Nürburgring för ett par år sedan av min gode vän och Formel 1-oraklet Mattias Persson.